babzsákfotel, babzsák, babzsákfotelek, babzsákok, disney termékek, játék, ovisoknak, fiúknak, lányoknak, hátizsák, minnie, mickey, verdák, micimackó, hercegnők

0
termék a kosárban
Összesen:   0 Ft részletek
A kosár üres!

Bolt meglátogatása

Használati útmutató

A babzsák rendeltetése: lakberendezési célra készített ülőbútor (típustól függően beltéri illetve kültéri használatra)

A termékcsalád bármely tagjának megvásárlásakor mellékelünk Használat és kezelési útmutatót, azonban ez a www.mazee.hu weboldalon a használati útmutató menüpont alatt is megtalálható, ahonnan bármikor kényelmesen letölthető és kinyomtatható.
Néhány hasznos tudnivaló:

A mazeeTM babzsákok kiválóan alkalmasak az emberi test fáradtságérzeteinek csökkentésére, mivel használatakor tökéletesen és ergonomikus módon idomul az érintkező testfelületekhez, miközben a testrészek súlya hatására rögzíti azok pozícióit. Használata közben az izmok ellazulhatnak, így a testrészek terhelése a lehető legminimálisabb szintre mérséklődik. Nekünk nincs más dolgunk, mint ellazulni és relaxálni benne.

Mitől óvd babzsákod?

 

- Közvetlen hőtől, tűztől, maró vegyszerektől óvd a babzsák foteled,

- Vigyázz a szúrós, éles tárgyakkal nehogy kiszakítsák a huzatot. Amennyiben a huzatok mégis megsérülnek, kössük össze ideiglenesen egy madzag vagy gumi segítségével. A javítást bízd szakemberre, illetve a jótállás ideje alatt az erre hivatott vevőszolgálatra, melynek elérhetőségét szintén megtalálod honlapunkon a kapcsolat menüpont alatt.

Amennyiben a rendkívül könnyű tömegű gyöngyök a belső és külső huzatokból kikerülnek a lakásba, porszívóval könnyen összegyűjtheted és az esetleges szennyeződésekből kiválogatva /megtisztítva visszahelyezheted őket a zsákba. Amíg a hiba oka fennáll, ne használd a terméket! Amennyiben a hiba oka a tépőzár, a zipzár, vagy esetleg a varrás mentén van, akkor vedd fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal, hogy mi a teendő ebben az esetben.

- Lehetőleg ne hagyd elázni „beltéri” babzsákodat, ha azt a szabadban használod! Ha elázik, akkor szellős helyen legalább egy napig szárítsuk, közben néha rázzuk fel.

- Kültéri babzsákjaink huzata UV és vízálló vastag anyagból készül, így nem probléma, ha elázik.
Maximális terhelhetőség 100 kg.

 Mire kell vigyázni használat közben?

Kisgyermekeket ne hagyjuk felügyelet nélkül a babzsák fotelben. Ügyelj arra, hogy a polisztirol gyöngyök kisgyermekek közelébe ne kerüljenek, mivel azokat könnyen bekaphatják, leszippanthatják.

A babzsákból való kiszállás idősebbeknek, mozgásukban korlátozottaknak komoly problémát jelenthet, ezért nagyon fontos, hogy ne hagyjuk magukra illetve segítsük a felállásban Őket.         A kiszállást az is nehezíti, ha a töltőanyag mennyisége kevés, ebben az esetben érdemes után tölteni.

A babzsákot olyan személyek nem használhatják, kiknek egészségügyi állapota miatt azt az orvos vélelmezhetően nem javasolná. Mindezek megfontolásával, illetve betartásával az említett személyek számára, egyes esetekben pihentető és lazító hatása kifejezetten pozitívan is hathat a problémás testrészekre.

 

Garancia:

- 1év garanciát vállalunk a megfelelően használt babzsák fotelek anyagára és varrására.

 

Alkotóelemek

 

1. Külső huzat:

Vászonhuzat: Anyaga 100% pamut. Mosógépben 30°C-on mosható. Vigyázz arra, hogy a mosás befejeztével azonnal terítsd ki száradni, ne hagyd a nedves huzatot a gépben.
Vízálló huzat:
Praktikus, könnyed, légies huzat akár kültéri felhasználásra is. Anyaga 100% PES. Kisebb szennyeződéseket egy nedves rongy segítségével könnyedén eltávolíthatod.

Textilbőr: Finom tapintású lélegző hasított bőr utánzat. Ez a lélegző anyag exkluzív megjelenésével bármilyen elegáns otthon középpontja lehet. Nagy előnye, hogy vízálló és mosás nélkül tisztítható. Külső anyaga 100% PU leather, belső anyaga 100% poliesztén.

Velúr hatású huzat: Velúrhoz hasonló felületű, finom tapintású 100 % polieszter. Tisztítása a velúrhoz javasolt tisztítószerekkel könnyedén végezhető. Mosógépben nem mosható.

Plüss huzat: Finom tapintású 100 % polieszter. Mosógépben kifordítva 30°C-on mosható.
2. Belső huzat

- a belső huzattal rendelkező babzsák belső huzata 100% polieszter

- mosógépben maximum 40°C-os hőmérsékletű vízben mosható, normál mechanikus hatással, normál hőmérsékletű öblítéssel, normál centrifugálással

- a terméket nem szabad klórral kezelni

- vegytisztítás az általában használt oldószerekkel megengedett, DE oldószer korlátozás

- vasalás nem ajánlott

- forgódobos szárítás megengedett maximum 40°C hőmérsékleten

 

3. Töltőanyag

- valamennyi mazeeTM babzsák fotel töltőanyaga a Nikecell által gyártott előhabosított polisztirol gyöngy

- összetétele: 100% polisztirol

- környezetbarát, újra feldolgozható anyag

- antibakteriális és antiallergén

- antireumatikus hatása

- nedvességtaszító hatását a laza szemcsés szerkezete miatt létrejövő intenzív levegőáramlás biztosítja, így a nedvesség a babzsák egész felületén eloszlik

- a polisztirol nehezen éghető, de gyúlékony anyag. Óvd a nyílt láng használattól, a közvetlen hősugárzástól.

- nedvesség esetén annak jellegétől függően a polisztirol gyöngyök huzattal együtt, vagy a nélkül kiszáríthatók, de az esőtől célszerű védeni

- tisztítása lehetséges (pl. ragacsos anyagtól, folyadéktól), de nagy térfogata miatt nehezen kezelhető, ezért nem ajánlott.
Környezetvédelem
A mazeeTM csapata számára a környezetvédelem elsődleges fontosságú, kérünk, figyelj oda Te is környezetedre!

A babzsák fotelek huzatait – szükség esetén – háztartási hulladékkal keverve dobhatod ki. A töltőanyagot azonban csak az anyagának megfelelően gyűjtésére kijelölt szelektív tárolókba helyezd el, vagy juttasd vissza hozzánk, mi gondoskodunk szakszerű hulladékkezeléséről.
A babzsák fotelekből származó esetleges hulladék anyagokat csatornába vagy szabad területre tilos kijuttatnod, szállítsd őket kijelölt gyűjtőhelyekre.

Köszönjük!

 

Huzatok használata

A mazeeTM babzsák fotelek egy része csak külső huzatból másik része külső- és töltőanyaggal megtöltött belső huzatból áll. Ez az anyagok tisztítási módjától függ. Mindkét huzat a megfelelő helyen található húzózárakkal nyitható-zárható.

A külső huzat levehető. Mielőtt felhelyezed a külső huzatot, győződj meg arról, hogy a belső huzat zipzárja teljesen zárt állapotban van. Helyezd el a mazeeTM babzsák fotelt sík felületen, majd a szabásvonalak mentén igazítsd egymáshoz a huzatokat!

A huzatok felhelyezése után, de még a használat előtt érdemes a babzsák fotel huzatait a töltőanyag összerázásával igazgatni.
Tisztítás és ápolás

A huzatok tisztítását az Alkotóelemek szakaszban leírtak szerint végezd el, ha szükséges. Fontos hangsúlyoznunk, hogy a külső huzatot mosógépben kifordítva tisztítsd.

 

A belső huzat és a töltőanyag együttes mosása nem ajánlott. A töltőanyag nagy térfogata miatt nedves állapotban nehezen kezelhető, továbbá ha a töltőanyag a belső huzatból kiszabadul, akkor eltömítheti a lefolyót, tönkreteheti a mosógépet.

A huzatokat mindig száraz állapotban húzd egymásra.

 

Utántöltés

A babzsák fotelekben körülbelül 3 hónapos intenzív használat alatt a töltőanyag gyöngyei kissé összenyomódhatnak, ezért a termék veszíthet eredeti térfogatából, használat közbeni tartásából, a töltőanyag mennyisége ekkor kevesebbnek tűnhet (max. 10% csökkenés). Ez természetes folyamat, mely csak egyszer zajlik le, mivel a terhelések miatt a gyöngyök felülete rugalmasabbá válik. Ezt követően a jelenség megszűnik, a térfogat csökkenés megáll.

 

Ha nincs elegendő töltőanyagod, vevőszolgálatunkon beszerezheted. Saját mazeeTM babzsák foteled így mindig a maximális kényelmet biztosítja számodra.

 

Nagy valószínűséggel előfordulhat, hogy a térfogatcsökkenésből semmit nem tapasztalsz, babzsák foteled ugyan olyan kényelmes (sőt, talán éppen még kényelmesebb), ilyenkor semmi teendőd nincs.

Tárolás és szállítás

A babzsák fotelt,  amennyiben hosszabb távon nincs szükséged rá,  tárold a méretének leginkább megfelelő hullámkarton dobozban, száraz helyen. Így megvéded a véletlen sérülésektől, melyek a tárolás/pakolás alkalmával érhetik. Újra használatba vétel előtt mozgasd át a töltőanyagot, szellőztesd világos és száraz helyen.

Szállítása esetére is javasoljuk, hogy előtte csomagold be a méretének megfelelő fóliába, majd hullámkarton dobozba.

 

Budaörs, 2011. november 30.

 

MAZEETM Babzsák Stúdió

 

TAKE STÚDIÓ Kft.

5630 Békés, Fekete-Körös sor 8.

info@mazee.hu

www.mazee.hu