babzsákfotel, babzsák, babzsákfotelek, babzsákok, disney termékek, játék, ovisoknak, fiúknak, lányoknak, hátizsák, minnie, mickey, verdák, micimackó, hercegnők

0
termék a kosárban
Összesen:   0 Ft részletek
A kosár üres!

Bolt meglátogatása

  • Hogyan utalhatok?
  • A megrendelés visszaigazolása után, a megadott bankszámlaszámra a végösszeget kell utalni, a megrendelésszám feltüntetésével.
  • Nagyon fontos, hogy a készpénzes banki befizetés nem minősül utalásnak, ebben az esetben az utánvétes fizetési lehetőséget kell választani. Utalás kizárólag bankszámláról bankszámlára történhet.

  • Meddig válthatom be a kuponkódomat? A kuponkód érvényessége a kuponon található.

  • Hogyan tisztítható a babzsák fotel huzata? Termékeink nagy része dupla huzattal készül (külső és belső huzat). A külső plüss huzat 30 fokon mosógépben mosható, a külső velúr huzat megfelelő programban vagy kézzel mosható. A vízhatlan vagy vízlepergetős huzat kézi tisztítással, a textilbőr huzat puha, nedves anyaggal tisztítható.

   Több terméket rendeltem. Elég egyszer kifizetnem a szállítási díjat? 
   Igen, ha a szállítást egy címre egy időben kéred.

   Van garancia a termékekre? A termékekre 1 év garanciát vállalunk.

   Nem tetszik a termék, szeretném visszakérni az árát. Mi a teendőm? Semmi gond! A termék kézhezvételétől számított 14 napon belül meggondolhatod magad. Az elállás esetén a megrendelt árut sértetlen állapotban, az eredeti csomagolásban, a számlával együtt juttasd vissza hozzánk. Szükséges még egy elállási nyilatkozatot emailben eljuttatni az info@mazee.hu címünkre A sértetlen termék visszaküldésének költsége Téged terhel, a megrendelt termék megfizetett teljes összegét visszautaljuk a bankszámládra.

   Hogyan ejtik a mazee – t ? ” mézi ” , köszönjük a kérdést.